top of page

OVER ONS

 

PROFESSIONELE MEDEWERKERS 

 

Buitengewone kennis, kunde en ervaring: dat mag u van onze mensen verwachten.MAESTRO SECURITY  werkt met een zorgvuldig samengesteld team met een optimale balans tussen vakbekwame allrounders en specialisten. Zo kunnen wij de meest uiteenlopende opdrachten voor u uitvoeren. Onze professionals hebben al bewezen hun vak te verstaan. Bovendien zijn ze representatief en integer en begrijpen ze als geen ander dat veiligheid vanzelfsprekend is.

 

BEWEZEN EN GEPREZEN AANPAK

 

Wij houden van een grondige aanpak. We verdiepen ons eerst in de opdracht én in u, onze opdrachtgever. Uw wensen en behoeften brengen we uitgebreid in kaart om een helder beeld te krijgen van de mogelijke risicofactoren. Op basis van zowel deze gegevens als onze kennis en ervaring, ontwikkelen we een speciaal op u toegespitst beveiligingsplan, compleet met taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden. Vervolgens bepalen we samen met u het definitieve plan.  

 

 

TRANSPARANTE WERKWIJZE 

 

Onze werkwijze is helder en transparant: we zorgen ervoor dat u volledig op de hoogte bent en blijft. Alle werkzaamheden leggen we vast in werkinstructies en we rapporteren geregeld aan u. Iedere situatie is uniek en vraagt om een eigen aanpak. Daarom evalueren we regelmatig onze werkwijze en passen deze zo nodig aan. Als de opdracht is afgerond evalueren we – samen met u – de gehele gang van zaken.

 

 

 

ERKEND LEERBEDRIJF 

 

MAESTRO SECURITY  is een door het ministerie van Justitie erkend leerbedrijf. Door continue ontwikkeling van onze mensen kunnen wij waarborgen dat de professionals van  MAESTRO SECURITY op alle gebieden  aan de allerhoogste eisen voldoen. Datzelfde geldt voor het materiaal dat we inzetten. Daarnaast zijn we als erkend leerbedrijf altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, beveiliging en bewaking. Kortom, MAESTRO SECURITY laat niets aan het toeval over.

 

 

DOORDACHT ADVIES

 

Bewaking en beveiliging staan waarschijnlijk niet boven aan uw prioriteitenlijstje. Het is voor veel bedrijven dan ook vaak onduidelijk welke bedreigingen en risico’s er aanwezig zijn.  MAESTRO SECURITY voorziet u van vakkundig advies hierover. We brengen alle belangrijke factoren in kaart en stellen de meest geschikte maatregelen voor. U bepaalt uiteindelijk zelf welke maatregelen u daadwerkelijk doorvoert. Wij adviseren u graag over de ideale mix van maatregelen voor uw situatie

foto mokdad.jpg

MAESTRO SECURITY B.V. is opgericht door de heer Mokdad Benajina en is door het ministerie van justitie erkend beveiligingsbedrijf sinds 2007. Ons goed opgeleid personeel en moderne bedrijfsmiddelen vormen samen een waarborg voor het professioneel uitvoeren van beveiligingsdiensten.

 

Onze beveiligingsbeambten werden zorgvuldig geselecteerd en diepgaand gescreend. Ze beschikken over een analytisch vermogen gecombineerd met een stabiele persoonlijkheid, en dragen hun uniform met eerbied en respect voor hun functie. Allemaal werken ze volgens een visie waarin de mens centraal staat. Kortom, de bedrijfsvisie van MAESTRO SECURITY.

CAO

Erkende certificering voor naleving
van CAO Particuliere Beveiliging

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat MAESTRO SECURITY B.V. officieel is gecertificeerd door het Sociaal Fonds Particuliere Beveiliging voor het naleven van de CAO Particuliere Beveiliging.

 

Deze certificering onderstreept onze voortdurende toewijding aan het waarborgen van de hoogste normen binnen onze sector. Het verzekert onze klanten dat zij samenwerken met een betrouwbare partner die voldoet aan strenge industriële eisen en die zich inzet voor eerlijkheid en professionaliteit in al onze activiteiten.

 

Bij MAESTRO SECURITY staat kwaliteit voorop, en deze accreditatie bevestigt onze voortdurende inzet om uitmuntendheid na te streven in al onze beveiligingsdiensten.

Sociaal fonds Particuliere beveiliging certificaat.jpg
bottom of page