top of page

Onze Diensten

OBJECTBEVEILIGING

OBJECTBEVEILIGING

WINKELSURVEILLANCE

WINKELSURVEILLANCE

MOBIELE SURVEILLANCE

MOBIELE SURVEILLANCE

EVENT SECURITY

EVENT SECURITY

VIP-CHAUFFEURS

VIP-CHAUFFEURS

HONDENBRIGADE

HONDENBRIGADE

RECEPTIEDIENSTEN

RECEPTIEDIENSTEN

WINKELSURVEILLANCE

Anker 1

Winkel criminaliteit komt helaas steeds meer voor, door winkelend publiek, winkel personeel, interieurreinigers en leveranciers. Deze criminaliteit zorgt ieder jaar weer voor miljoenen verlies in de retail en detailbranche. Het publiek wil in een ontspannen sfeer winkelen en zich veilig voelen, uiteraard geldt dit laatste ook voor u als winkelier en uw personeel. Veiligheid en beveiliging zijn daarom belangrijke onderwerpen in de retail en deatilbrache. Goederen verdwijnen zowel via de voordeur als via de achterdeur. Controle op zowel ingaande producten als uitgaande producten is noodzakelijk om verlies tot een minimum te beperken en de veiligheid van ieder zeker te stellen.

MAESTRO SECURITY levert goed opgeleid mensen voor alle soorten evenementen zoals concerten, festivals, sportevenementen en braderieën.


MAESTRO SECURITY heeft ruimschoots ervaring op dit gebied en wil u graag adviseren en begeleiden bij het gestructureerd laten verlopen van uw evenementen. Ook voor de beveiliging van uw evenement bieden wij een beveiligingsplan “op maat”.

EVENT SECURITY

VIP-CHAUFFEURS

event security
vip chauffeur

Maestro Security hecht veel waarde aan uw veiligheid & privacy, ook in het verkeer. Onze VIP-chauffeurs beschikken over het CCV-D3 certificaat. Dit betekent dat ze gecertificeerde chauffeurs zijn getraind zijn in persoonsbegeleiding. Daarnaast beschikken zij over een EHBO- en beveiligingsdiploma.

 

Onze chauffeurs zijn representatief, klantvriendelijk en ervaren. Alle chauffeurs hebben een geheimhoudingsclausule getekend en houden de passagier(s) altijd op de hoogte van files, omleidingen en andere zaken die zich voor doen.Daarnaast hebben onze chauffeurs kennis van meerdere talen en verzorgen wij ook internationale ritten. Maestro Security beschikt niet over geschikte voertuigen. Wij leveren alleen chauffeurs.

HONDENBRIGADE

Hondenbeveiliging kan zeer breed worden ingezet. Voorbeelden hiervan zijn de bewaking op evenementen, beurzen, tentoonstellingen .

 

Hondenbeveiliging is een zeer goede preventieve vorm van beveiliging ,daarom komt er ook steeds meer vraag naar. De inzet van hondenbeveiliging is sterk afschrikkend en kan vaak veel problemen al op voorhand voorkomen.

hondenbrigade

RECEPTIEDIENSTEN

receptiediensten

Haal meer uit uw receptionist(e), naast ontvangst bezoekers of het aannemen van telefoon , kunt u bij ons ook een beroep doen op de administratieve capaciteiten van onze medewerkers.


MAESTRO SECURITY heeft gekwalificeerd en ervaren personeel in dienst om uw balie of receptie te bezetten . Ad-hoc, maar ook voor structurele diensten. Alle reguliere taken, aangevuld met specifieke taken, kunnen door hen naar tevredenheid worden uitgevoerd.

HORECA PORTIERS

Een horecaportier houdt toezicht op de entree van een bar, club of discotheek.
Zoals het toezien op binnenkomende gasten en het op gepaste wijze verwijderen van ongewenste bezoekers. In geval van nood informeert en instrueert hij/zij gasten en personeel met het oog op hun veiligheid.

 

Bent u op zoek naar horecaportiers?
Wij leveren u ervaren horecaportiers tegen een gunstige prijs.Mocht uw horecagelegenheid inmiddels voorzien zijn van uw eigen horecaportiers dan kunt u altijd op ons rekenen in het geval van extra inzet, ziekte en of vakantie van uw eigen horecaportiers.

horeca portiers

MOBIELE SURVEILLANCE

mobiele surveillance

Gezien de criminaliteit toeneemt kunnen er zich situaties voordoen die het overwegen noodzakelijk maken te kijken wat een beveiligingsdienst voor u kan betekenen. Het is een prettig en een veilig gevoel te weten dat er na sluitingstijd (in de nachtelijke uren) door ons een oogje in het zeil wordt gehouden door de mobiele surveillance, zodat eventueel onraad al in en vroeg stadium kan worden gesignaleerd. Verdachten houden zich in de meeste gevallen eerst langdurig of regelmatig op bij het object waar zij hun slag kunnen slaan.

 

Een alarminstallatie is een goed middel een inbraak te signaleren maar moet worden gezien als hulpmiddel met veel waarde.
Inbrekers zijn tegenwoordig echter vindingrijk en weten dit middel vaak te omzeilen. Daarom vormt de menselijke bewaking de dichtende schakel.
Tijdens de mobiele surveillance controles wordt uw locatie gecontroleerd op de volgende punten:

  • Niet afgesloten hekwerken/poorten.

  • Niet afgesloten ramen en deuren.

  • Afwijkende ingeschakelde verlichting.

  • Afwijkende situaties m.b.t. de locatie (anders dat deze aan getroffen moet worden).

  • Controle op bevoegde en onbevoegde personen (via legitimatie).

  • Brandgevaarlijk situaties.

 

De controles worden altijd op verschillende tijden uitgevoerd. Bij een onregelmatigheid wordt direct de daarvoor opgegeven persoon of instantie gewaarschuwd. Deze gegevens worden maken deel uit van het door aangegeven protocol. Dit protocol wordt voor aanvang van de opdracht uitvoerig besproken met onze verantwoordelijke. Tijdens deze bespreking zal hij ook het te beveiligen object in ogenschouw nemen.

OBJECTBEVEILIGING

Een inbraak, brand storing of ongeval leidt vaak niet alleen tot directe schade, maar ook tot onderbreking van het bedrijfsproces. Bij de beveiliging van objecten handelt Maestro Security daarom behalve uit het oogpunt van brand- en criminaliteitspreventie ook als bewaker van de continuïteit van het bedrijfsproces.

 

Indien u wenst kunt u een locatie of object door vakbekwame beveiligers laten bewaken.
Samen met u zullen wij een beveiligingsplan opstellen waarbij de veiligheid van
uw object richtinggevend is. Uiteraard zullen onze beveiligers handelen naar de taak die zij opgedragen krijgen als onderdeel van uw totale beveiligingsbeleid.
Wie rustig wil slapen laat bewaking van zijn bedrijf en/of terrein tijdens de nacht en het weekend aan deskundigen over.
MAESTRO SECURITY zorgt voor deskundig, betrouwbaar personeel dat buiten kantooruren uw pand bewaakt.

Objectenbeveiliging
bottom of page